UA Рус

Як працюватимуть надалі столичні школи: рішення КМДА

27 січня 2022 1027 Друк
Як працюватимуть надалі столичні школи: рішення КМДА

Столичні школи та садочки не зачиняються на карантин. Рішення про роботу навчальних закладів приймають їх керівники, залежно від рівня захворюваності в тій чи іншій школі або садку. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Підпишіться на email розсилку!
Як зауважив чиновник, за останні два тижні ситуація із захворюваністю дітей та працівників навчальних закладів змінилася. Наразі серед вчителів та учнів хворіють на респіраторні захворювання та коронавірус трохи більше одного відсотка. Саме тому можливість ухвалювати рішення щодо переведення на дистанційну форму навчання класів або всього закладу освіти надається керівникам шкіл в залежності від ситуації.

Таке рішення дозволить, з одного боку, розірвати ланцюжок захворюваності у закладах, де рівень захворюваності високий, і при цьому не зупиняти навчальний процес у закладах, де дітей і педагогів хворіє мало.

Валентин Мондриївський окремо звертається до батьків та наголошує, що дистанційне навчання – це про зниження захворюваності без відриву від навчального процесу, а не про відвідання громадських закладів і, відповідно, поширення хвороби. Слід пояснювати дітям про їхню відповідальність. Адже, захворівши, вони несуть захворювання додому, заражають усю родину. Чим ретельніше будуть дотримуватися елементарні правила, тим швидше пройде пік захворюваності і відбудеться повернення до звичного життя.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача