UA Рус

Стартувала реєстрація на участь в щорічному заході в ІТ-сфері «Synergy. IT Business & IT Education: 10th anniversary edition»

01 листопада 2023 310 Друк
Стартувала реєстрація на участь в щорічному заході в ІТ-сфері «Synergy. IT Business & IT Education: 10th anniversary edition»

11–12 грудня 2023 року відбудеться найбільша щорічна подія у сфері ІТ-освіти в Україні — «Synergy. IT Business & IT Education: 10th anniversary edition». Захід організовує асоціація «IT Ukraine» за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства цифрової трансформації України.

Захід об'єднає лідерів ІТ-бізнесу та державного сектору, EdTech-стартапи, представників корпоративної, приватної, державної освіти, експертів ІТ-освіти.

 Україну називають «цифровим тигром» Європи. В країні активно змінюється та розвивається ІТ — індустрія, до якої вже залучено понад 360 тисяч талановитих фахівців, і українські ЗВО щороку готують майбутні кадри для галузі.

Під час заходу учасники обговорять такі питання:

  • що чекає на ІТ-освіту України;
  • які стратегії використовує український освітній бізнес; 
  • які технології, EdTech-стартапи та тренди ринку вже зараз змінюють його докорінно.

Підпишіться на email розсилку!

Розклад заходу:

  • 11 грудня — перший день конференції відбудеться одразу в онлайн- та офлайн-форматі. У програмі: 4 експертні дискусії з актуальних тем ІТ-освіти, 5 кейс-стаді від експертів ринку та майже 12 годин безперервного нетворкінгу.
  • 12 грудня — другий день конференції відбудеться лише в онлайн-форматі. На учасників чекають 6 тематичних воркшопів від партнерів на практичні теми.

Офлайн-частина події відбудеться в Києві. З метою безпеки інформація про місце проведення та / або покликання на пряму трансляцію надійде листом на пошту.

Узяти участь у першому дні конференції можна за донат на підтримку України. 100% зібраних коштів будуть спрямовані на купівлю 100 автомобілів для захисників у межах проєкту «Загартована сотня», що реалізується ГО «Загартовані серця» спільно з ІТ-компанією «EPAM Україна». Участь у другому дні конференції безоплатна за умови попередньої реєстрації.

Для того, щоб взяти участь у заході, необхідно зареєструватися за посиланням. На кожен воркшоп необхідно реєструватись окремо.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача