UA Рус

Кращі україномовні освітні мультфільми для школярів

Кращі україномовні освітні мультфільми для школярів

Усі діти незалежно від віку полюбляють мультфільми. Але не всі вони сприяють розвитку дитини, розширюють його кругозір та надихають до навчання. Пропонуємо до уваги батьків 5 україномовних освітніх мультфільмів, які викличуть захоплення у дітей, водночас зацікавлять технікою, історією, фізикою та іншими науками.

«Книга мандрівника»

Захопливий та цікавий український мультсеріал, сюжет якого створений на основі вітчизняного бестселера «Книга-мандрівка. Україна». В ньому розповідається про життя видатних українців, які увійшли в історію завдяки своїм досягненням та діяльності протягом життя. Серіал складається з 5 сезонів, в яких об’єднано 60 коротких анімацій з яскравою сучасною графікою, тривалістю 3-6 хвилин. Кожна серія присвячена окремій історичній особі, або історії національного свята чи знатній події. Мультсеріал має окремий блок, присвячений короновірусу.

«Моя країна Україна»

Даний анімаційний пластиліновий серіал призначений для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Він налічує 26 серій, кожна з яких триває 2-3 хвилини. В ній показана історія знакового міста, селища або унікального природного об’єкта України.

«Цікава наука»

Змістовний пізнавальний проект створений з метою популяризації науки серед українських школярів та підвищення їх наукової грамотності. Він складається з 450 коротких відео цікавого змісту, які перекладені з англійської мови, про наукові досягнення в області фізики, географії, біології, астрономії, анатомії, медицини та інших галузях.

«Смішарики. Пін Код»

Відгалужений мультсеріал зі збірника «Смішарики», розповідає про чудернацькі пригоди друзів Нюши, Копатича, Їжачка, Люсяша та інших в космічному просторі, що дозволить дітям пізнавати цікаві факти про навколишній світ та його будову.

«Фіксики»

Цікавий, яскравий, повчальний російськомовний мультсеріал, серії якого адаптовані українською мовою. Головними героями мультфільму є казкові чоловічки-фіксики, які живуть всередині різних приладів. Вони достатньо добре знаються на техніці та із задоволенням діляться своїми знаннями з головним героєм школярем Дім Дімичем.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача