UA Рус

УЦОЯО презентував демонстраційний тест з історії України

13 березня 2023 1256 Друк
УЦОЯО презентував демонстраційний тест з історії України

Український центр оцінювання якості освіти продовжує надавати демонстраційні варіанти тестів з лінійки предметів НМТ. Відсьогодні для учасників тестування доступний тест з історії України, пройти який можна в онлайновому середовищі Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за цим посиланням.

Інтерфейс запропонованого тестувальника відрізняється від того, який буде на реальному НМТ, однак за структурою, типами завдань, тривалістю їх виконання демонстраційний варіант аналогічний вступному тесту. 

Тест з історії України містить 30 завдань, на виконання яких відведено 60 хвилин. Зміст завдань відповідає програмі ЗНО з історії України (розділи 6–32) й  охоплює теми, що стосуються подій другої половини XVI – початку ХХІ ст.

Підпишіться на email розсилку!

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні учасник зможе вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Також демонстраційний варіант тесту з історії України можна завантажити на цифровий пристрій, після чого виконати завдання та звірити відповіді з правильними.

В УЦОЯО нагадують, що на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти в рубриці «Підготовка до тестів» розміщено тренажер з історії України, що допоможе якісно підготуватися до тестування, запам’ятати дати історичних подій, попрацювати онлайн із зображеннями українських історичних пам’яток та тестовими завданнями, що містять зображення історичних персоналій.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача