Національний університет харчових технологій єдиний в Україні вищий технічний заклад вищої освіти, який здійснює підготовку висококваліфікованих фахівців різних освітньо-кваліфікованих рівнів — від бакалавра до магістра — з 44 спеціальностей та 20 спеціалізацій для харчової, м’ясо-молочної, фармацевтичної й інших галузей промисловості.
НУХТ - це заклад освіти, в якому створено замкнений цикл доуніверситетської, ступеневої та післядипломної підготовки і перепідготовки фахівців.
ВНЗ готує студентів за спеціальностями: економіка, журналістика, облік і оподаткування, фінанси, банківська справа та страхування, менеджмент, право, комп'ютерні науки, хімічні технології та інженерія, біотехнології та біоінженерія, харчові технології, видавництво та поліграфія, туризм, готельно-ресторанна справа, міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії, міжнародні економічні відносини, автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, прикладна механіка, галузеве машинобудування, енергетичне машинобудування, теплоенергетика.
Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном
Чтобы оставить свой комментарий, необходимо зарегистрироваться.