UA Рус

В Україні запускають освітній онлайн-курс для молоді з інвалідністю

22 серпня 2023 541 Друк
В Україні запускають освітній онлайн-курс для молоді з інвалідністю

В Україні запускають освітній онлайн-курс «Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю».

Про це повідомляє ШоТам.

Про курс

В межах програми USAID «Мріємо та діємо» Career Hub реалізує безоплатний освітній онлайн курс Career Hub Pro: Фриланс для молоді з інвалідністю. Програма курсу була розроблена з урахуванням потреб студентів та студенток, щоб він був доступний кожній молодій людині.

Підпишіться на email розсилку!

Заняття супроводжуються перекладом жестовою мовою та субтитруванням, а навчальні матеріали адаптовані для сприйняття людьми з порушеннями зору.

Навчальна програма містить три напрямки на вибір: копірайтинг, графічний дизайн та відеомонтаж і триває 2 місяці. Додатково студенти та студентки отримують знання з просування власних послуг у соціальних мережах, особливостей роботи на фрилансі та проходять тренінг з психологічної стійкості.

Під час курсу всім надається можливість співпрацювати з реальними замовниками –  бізнесом, громадськими та волонтерськими організаціями. Зареєструватися на курс, який стартує в жовтні, можна за посиланням.

CSR Ukraine, Центр «Розвиток КСВ» – експертна організація в Україні, що об’єднує понад 40 великих компаній, спільно з якими вже десять років просуває принципи сталого ведення бізнесу та соціальної відповідальності, реалізує власні соціальні проекти, надає консультації, проводить семінари та тренінги з КСВ питань та звітів як для приватних компаній, так і для державних органів влади. Є національним партнером CSR Europe (Брюссель, Бельгія) і Всесвітньої бізнес-ради зі сталого розвитку (Женева, Швейцарія). 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача