UA Рус

У Вінниці відзначили обдаровану молодь під час свята “Талант року – 2023”

25 травня 2023 665 Друк
У Вінниці відзначили обдаровану молодь під час свята “Талант року – 2023”

Напередодні завершення навчального року 2022-2023 у Вінниці відзначили обдаровану молодь під час свята “Талант року – 2023”. Організатором заходу став департамент освіти Вінницької міської ради, пише cvd.vn.

На заході преміями, стипендіями та грамотами міської ради нагородили 192 учні, які отримували нагороди під час навчального року в закладах освіти, культури та спорту. Також інших 283 учні незабаром відзначать у їхніх закладах.

Підпишіться на email розсилку!

Як розповіла директорка департаменту освіти міської ради Оксана Яценко, до 2019 року свято «Талант року» проводився 26 років поспіль. «Через епідемію коронавірусу в 2020 та 2021 році та воєнні дії у 2022 році урочисті заходи з нагородження не проводились. У 2023 році відновлюємо традицію відзначати обдарованих дітей та молодь», – сказала вона.

Нагадаємо, нещодавно було прийнято рішення виконавчого комітету ВМР про нагородження обдарованих учнів та педагогів закладів Вінницької міської територіальної громади та про виплату щомісячної стипендії міської ради кращим студентам та учням закладів освіти Вінницької міської територіальної громади, на що з бюджету спрямували 662187,00 грн.

«Традиційно ми відзначаємо кращих учнів, які впродовж навчального року займали призові місця у різних рівнів предметних олімпіад та конкурсів», – сказала Оксана Яценко.

Обдаровану молодь привітав із досягненнями Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який побажав їм залишатися такими ж хоробрими та наполегливим й продовжувати здобувати перемоги на інтелектуальній, творчій та спортивній нивах.

Третьокласниця Люба Солтан, учениця школи №25, вирішила особисто подякувати Вінницькому міському голові за стипендію, і зауважила, що спрямує їх на допомогу ЗСУ.

Як підсумував міський голова, з такою молоддю у нас велике майбутнє. «Вірю, що їх чекає світле життя в мирній, процвітаючій Україні», – зауважив він.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача