UA Рус

Топ-7 онлайн-ресурсів для сучасного вчителя

Топ-7 онлайн-ресурсів для сучасного вчителя

Вчитель є однією з професій, представники якої повинні одночасно змінюватись з вимогами сучасного життя, опановуючи нові знання, навички задля покращення та підвищення ефективності навчального процесу. Реалії сьогодення наголошують на важливості оволодіння педагогами цифровими інструментами. Пропонуємо кращі онлайн-ресурси, які допоможуть сучасному вчителю урізноманітнити освітній процес та мотивувати учнів до навчання.

Онлайн-конструктор LearningApps дозволяє створювати інтерактивні навчальні матеріали та цікаві завдання у вигляді тестів, кросвордів, вікторин, пазлів тощо. В разі необхідності можна скористуватись напрацьованою базою завдань по всім шкільним дисциплінам різних рівнів складності.

Онлайн-сервіс Classtime дозволяє проводити тестування у реальному часі та одночасно аналізувати активність і успішність учнів. Для створення онлайн-тестів знадобиться декілька хвилин. Діти можуть працювати самостійно або в команді, вирішуючи ігрові ситуації чи командні місії.

Для візуалізації контенту слід застосувати сервіс Canva зі зручним та багатофункціональним інтерфейсом, який адаптований українською мовою. На платформі міститься велика кількість шаблонів, за допомогою яких можна оформити яскраві презентації, комікси, логотипи тощо.

Підпишіться на email розсилку!

На платформі Online Test Pad можна створювати інтерактивні завдання у вигляді тестів, логічних ігор, кросвордів, квестів тощо.

Сервіс Kahoot! призначений для ігрової форми навчання. Він дозволяє перевіряти розуміння навчального матеріалу, проводити дискусії, голосування та анкетування. Зручний інтерфейс адаптований українською мовою.

Для створення анкетування чи опитування серед учнів або батьків зручним у роботі є сервіс Survio. Результати можна представити у вигляді діаграм чи графіків.

Для роботи над спільним навчальним проектом зручним у користуванні є сервіс Trello. Широкий функціонал дозволяє всім учасникам брати активну участь та відповідати за окремий етап роботи. В реальному часі можна відстежувати виконання кожної частини проекту.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача