UA Рус

Премія «Global Teacher Prize Ukraine 2024» оголосила про збір анкет

24 березня 2024 183 Друк
Премія «Global Teacher Prize Ukraine 2024» оголосила про збір анкет

Уперше з початку повномасштабного вторгнення в Україні відзначать найкращого вчителя року на національній премії Global Teacher Prize Ukraine 2024.

Головний переможець отримає 1 мільйон гривень для власного освітнього проєкту та вирушить у подорож на Світову премію Global Teacher Prize.

Номінуватися можуть вчителі шкіл і професійно-технічних закладів, які зробили значний внесок у професійну сферу та суспільство.

Для участі необхідно заповнити анкету за покликанням. Також можна номінувати колег. Збір триває до 8 липня.

Підпишіться на email розсилку!

Урочиста церемонія нагородження відбудеться 5 жовтня до Міжнародного дня вчителя, імена переможців оголосять в ефірі Національного телемарафону.

Під час церемонії також відзначать педагогів у кількох окремих номінаціях. Серед них — «Молодий учитель», «Учитель-новатор», «Вибір українців» та інші. Традиційно буде зроблений «Вибір серцем» — спеціальна відзнака від ведучої 1+1 Марафон і ТСН, інтерв’юєрки Наталії Мосейчук, кураторки Премії.

Довідково:

Global Teacher Prize Ukraine відзначає вчителів-змінотворців із 2017 року. Два останні роки від початку повномасштабного вторгнення Премія не обирала найкращого вчителя країни, зосередившись на документуванні історій вчительства воєнного часу. Цьогоріч Global Teacher Prize Ukraine повертається до формату професійної відзнаки найкращих.

Організатори премії — громадська спілка «Освіторія». Генеральний медіапартнер Global Teacher Prize Ukraine 2024 — група 1+1 media. Інформаційний партнер премії — платформа кіно і телебачення Київстар ТБ.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача