UA Рус

На Донеччині відбувся учнівський конкурс smart-проектів

На Донеччині відбувся учнівський конкурс smart-проектів

На Донеччині пройшов фінал конкурсу “Школа Техно”.

Що таке конкурс “Школа Техно”?

Це ІТ-змагання, яке має на меті як спонукати дітей до створення нових ідей, так і сприяти розвитку STEAM-освіти та впровадженню сучасних технологій в освітній процес в рамках програми Нова українська школа.

Для конкурсу учні мали розробити пристрій, систему чи програмного рішення, які можна було б використати для створення більш комфортних побутових або навчальних умов для шкіл.

Хто став переможцем?

1 місце. Команда "Друге дихання", ЗОШ №2 смт. Велика Новосілка із проектом  "Розумна теплиця на автономному живленні", яка здатна керувати температурою, освітленням, провітрюванням, зрошенням і вологістю, з можливістю віддаленого контролю й управління.

2 місце. Команда VEGA-5, ЗОШ №9 міста Покровськ із проектом "Голографічний асистент вчителя", який може використовуватися на заняттях в школах.

3 місце. Команда "Вектор розвитку" з Торецька із проектом "Інтелектуальний контроль системи опалення", який здатний зменшити споживання електричної енергії на обігрів шкільних приміщень.

Підпишіться на email розсилку!

Додатково відзначили сертифікатом на 50 000 гривень команду Child prodigy Покровської багатопрофільної гімназії за проект "Система онлайн-контролю та обліку доступу до школи", що дозволить контролювати відвідування учнями школи не тільки вчителям, а й батькам.

Детальніше про конкурс можна дізнатись на сторінці організаторів. 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача