UA Рус

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2024 році

МОН пропонує до громадського обговорення проєкт Порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2024 році

Міністерство освіти і науки пропонує до громадського обговорення проєкт наказу Міністерства освіти і науки України «Про затвердження Порядку прийому на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2024 році» розроблений відповідно до вимог абзацу другого підпункту 1 пункту 2 розділу І Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року», підпункту 21 пункту 2 розділу XIV «Прикінцеві та перехідні положення», статей 13, 43 Закону України «Про фахову передвищу освіту».

Соціальні групи населення та зацікавлені сторони, на які поширюватиметься дія: здобувачі фахової передвищої освіти, їх батьки, заклади освіти, що забезпечують здобуття фахової передвищої освіти.

Підпишіться на email розсилку!

Можливі наслідки реалізації проєкту акта для різних соціальних груп населення та зацікавлених сторін: забезпечення можливості проведення вступної кампанії на навчання до закладів фахової передвищої освіти в 2024 році, створення умов для проведення прозорого конкурсного відбору, сприяння забезпеченню ринку праці грамотними фахівцями.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проєкту акта приймаються у формі порівняльної таблиці до 03 лютого 2023 року на електронну адресу: olena.shykova@mon.gov.ua. Контактна особа: Олена Шикова.

Звіт про результати громадського обговорення буде оприлюднено на офіційному вебсайті Міністерства освіти і науки України не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами обговорення.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача