UA Рус

МКІП оголосило мистецький конкурс для кампанії «Україна без бар’єрів»

19 жовтня 2023 343 Друк
МКІП оголосило мистецький конкурс для кампанії «Україна без бар’єрів»

Міністерство культури та інформаційної політики оголосило мистецький конкурс з розроблення моделей інформаційних продуктів, у тому числі графічного характеру, для планування, організації та реалізації інформаційно-просвітницької кампанії «Україна без бар’єрів».

Кінцевий термін подачі заявок та документів на участь у конкурсі (в друкованій та електронній формах) – 3 листопада 2023 року до 15:00.

«Для участі у конкурсі творчі спілки, підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, а також інші суб’єкти господарювання подають Конкурсній комісії Міністерства культури та інформаційної політики з організації та проведення мистецьких конкурсів заявку на участь у друкованій та електронній формах за адресою та у строк, визначені в цьому оголошенні, із зазначенням контактних даних уповноваженої особи від учасника», - інформують у відомстві.

Підпишіться на email розсилку!

Перший етап конкурсу відбудеться як онлайн-голосування за подані проєкти на офіційному вебсайті МКІП вже з 6 по 10 листопада 2023 року. Деталі конкурсу – вимоги, терміни, необхідні документи доступні на сайті МКІП.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача