9 лютого відбулась стратегічна сесія «Реформа шкільного харчування: стратегічний розвиток в умовах війни та повоєнного відновлення України», під час якої обговорювались основні напрямки подальшої роботи.
Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет наголосив, що наразі близько 9 тисяч закладів загальної середньої освіти продовжують навчання в очному форматі, отже учні мають бути забезпечені повноцінною здоровою їжею. Важливим завданням є адаптація меню та технологічних процесів приготування їжі до викликів воєнного часу.
Продовження реформи шкільного харчування є важливими пріоритетом. Задля цього відбувається активне наповнення та розвиток порталу «Знаїмо». У Бучі планують створити фабрику-кухню.
Під час сесії було визначеного основні напрямки подальшої роботи, а саме:
Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном