Укр Рус

Вступ-2022: роз’яснення для вступників, які склали НМТ

Вступ-2022: роз’яснення для вступників, які склали НМТ

ДП «Інфоресурс» надає роз’яснення вступникам, які склали НМТ, а також пояснює, чому у електронних кабінетах учасників не завжди відображаються їхні результати, хоча й результат вони бачили на екрані після складання НМТ. 

Результати тестування спершу мають бути опрацьовані Українським центром оцінювання якості освіти. Після цього дані з бази УЦОЯО мають бути передані в Єдину державну електронну базу з питань освіти, адже саме інформація з ЄДЕБО відображається в електронних кабінетах. 

Встановлення результатів і передача між базами потребує часу. Фахівці УЦОЯО та ДП «Інфоресурс» (технічний адміністратор ЄДЕБО) роблять усе можливе, щоб прискорити цей процес. Він може тривати близько тижня (від дня складання конкретним учасником НМТ). 

День подання заяви не впливає на конкурсний бал чи місце в рейтингу. Прийом заяв за результатами НМТ триває до 18:00 23 серпня. 

Нагадаємо, вступникам на основі 11-ти класів необхідно ознайомитися з відеоінструкцієюперед реєстрацією електронного кабінету та поданням заяв.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача