Укр Рус

ЄС ухвалив антикризовий захід на €16 мільйонів для підтримки урядової «Всеукраїнської шкільної онлайн-платформи»

ЄС ухвалив антикризовий захід на €16 мільйонів для підтримки урядової «Всеукраїнської шкільної онлайн-платформи»
Європейський Союз ухвалив новий антикризовий захід у розмірі 16 мільйонів євро. Фінансування є частиною відповіді ЄС на неспровоковану та невиправдану війну росії проти України. Кошти будуть направлені на підтримку урядової «Всеукраїнської шкільної онлайн-платформи» та задоволення потреб у безпечних навчальних просторах для очного навчання і матеріалах для дітей. Також підтримка буде надана вчителям, щоб допомогти їм продовжувати працювати під час кризи.

Про це йдеться у повідомлені, розміщеному на сайті Представництва ЄС в Україні.

Представництво ЄС поінформувало, що допомогу адаптують до різних ситуацій на сході та заході країни. Вона включатиме підтримку дистанційної освіти для дітей, які були вимушені залишити країну, тікаючи від війни, і сприяння заходам протягом літніх місяців, щоб компенсувати втрачені можливості навчання та розвитку.

Крім того, частина коштів буде спрямована на допомогу жертвам сексуального насильства в умовах війни. Це включатиме безпосередню допомогу місцевим організаціям громадянського суспільства та службам швидкої допомоги, а також спеціалізованим слідчим групам під керівництвом Генеральної прокуратури України.

Також надаватиметься підтримка зусиллям спеціального представника генерального секретаря ООН з питань сексуального насильства під час конфлікту щодо забезпечення надання скоординованої підтримки ООН жертвам в Україні під керівництвом уряду.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача