Укр Рус

Мультитест ЗНО-2022: тестування з математики

Мультитест ЗНО-2022: тестування з математики

Сьогодні, 11 квітня 2022 року, команда Українського центру оцінювання якості освіти підготувала роз’яснення про зміст, структуру й оцінювання блоку національного мультипредметного тестування з математики.

Зміст завдань блоку НМТ із математики буде відповідати чинній програмі ЗНО, яка охоплює всі теми з алгебри й геометрії зі шкільного курсу.

Блок НМТ налічуватиме 20 завдань, з-поміж яких: 

У математичному блоці НМТ не буде завдань відкритої форми з розгорнутою відповіддю. Завдання з математики буде оцінено відповідно до схеми нарахування балів ЗНО: по 1 балу за кожну правильну відповідь на завдання з вибором відповіді, по 1 балу за кожну правильно визначену логічну пару в завданнях на встановлення відповідності та по 2 бали за кожну правильну коротку відповідь. За виконання завдань математичного блоку НМТ можна отримати від 0 до 30 балів.

  • 14 завдань із вибором однієї правильної відповіді з п’яти запропонованих варіантів;
  • 4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 3 «логічні пари»);
  • 2 завдання відкритої форми з короткою відповіддю (неструктуровані завдання).

Учасники дізнаються про результати після виконання блоків НМТ. Пізніше результат кожного блоку буде переведено в шкалу 100–200 балів. Для отримання результату за шкалою 100–200 достатньо буде набрати хоча б один тестовий бал.

Кожнен учасник тестування матиме можливість скористатися надрукованими довідковими матеріалами. Для розв’язання завдань із математики упродовж тестування можна використовувати чернетку.

Поглибити знання з математики можна відвідуючи онлайн-уроки, які проводять ваші вчителі та уроки Всеукраїнської школи онлайн. Також ви можете долучатися до офлайн-занять (якщо дозволяє безпекова ситуація). Для самостійного тренування можна використовувати матеріали попередніх років.

Крім того, у межах освітнього проєкту «Навчання без меж» відбувається трансляція відеоуроків для школярів 5-11 класів на телеканалах ПЛЮСПЛЮС, «Піксель» і «Суспільне», а також платформах MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video, sweet.tv, Volia.tv і youtv.ua, а спільно з компанією Google Україна створено Всеукраїнський онлайн розклад.

Опубліковано:
Освітній портал op.ua
Автором статьи не является редакция сайта, поэтому все его источники относятся к автору самой статьи
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:

Вiдгуки

Вадим Мендерецький Вадим Мендерецький
11.04.2022
ЗНО-ошна мафія не може заспокоїтись навіть під час війни. В Україні школи розбомблені і в більшості не працюють, діти з батьками виїхали закордон і малоймовірно що повернуться щоб поступати в українські ВНЗ. Що і кого збираються перевіряти ці освітянські паразити????? Але бюджетні кошти всерівно дармоїдам хочеться проковтнути, не дивлячись на те, що ці кошти так зараз потрібні Україні для відновлення навчальних закладів...
Відповісти
Вадим Мендерецький Вадим Мендерецький
14.04.2022
ЗНО-ошна мафія не може заспокоїтись навіть під час війни. В Україні школи розбомблені і в більшості не працюють, діти з батьками виїхали закордон і малоймовірно що повернуться щоб поступати в українські ВНЗ. Що і кого збираються перевіряти ці освітянські паразити????? Але бюджетні кошти всерівно дармоїдам хочеться проковтнути, не дивлячись на те, що ці кошти так зараз потрібні Україні для відновлення навчальних закладів... В цьому році повинні зараховувати в університети всіх бажаючих на основі оцінок в атестаті, переконаний, що їх не буде багато.
Відповісти


Інші новини

Показать больше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показать больше

Подпишитесь на email рассылку!

Получайте актуальную информацию об образовании в Украине и за рубежом

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача