UA Рус

Яка вартість пробного ЗНО в різних регіонах країни?

06 січня 2022 692 Друк
Яка вартість пробного ЗНО в різних регіонах країни?

Відучора розпочалася реєстрація для участі в пробному незалежному оцінюванні, що триватиме до 22 січня 2022 року. Тестування є платним. На його вартість впливає регіон, прогнозована кількість тестувань, вартість друку й доставка матеріалів. В залежності від цього ціна пробного ЗНО в різних регіонах різниться та коливається в межах 213-309 гривень.

Підпишіться на email розсилку!
Найменша ціна фіксується в Харківській, Сумській та Полтавській області та становить 213 гривень. В Кіровоградській та Одеській областях учасники пробного ЗНО мають сплатити 270 гривень. Трохи більше доведеться викласти учасникам в Чернівецькій, Закарпатській, Тернопільській та Івано-Франківській області.

В Запорізькій, Дніпропетровській, Луганській, Донецькій областях вартість пробного ЗНО складає 285 гривень. Участь в тестуванні учасникам в Миколаївській, Херсонській, Житомирській, Вінницькій та Хмельницький областях коштуватиме 300 гривень. Найбільша ціна спостерігається в Києві, Києвській, Чернігівській та Черкаській областях та складає 309 гривень.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача