UA Рус

З 22 по 24 вересня відбудуться дні досліджень та інновацій

17 вересня 2020 414 Друк
З 22 по 24 вересня відбудуться дні досліджень та інновацій

Стало доброю традицією щороку проводити європейські дні досліджень та інновацій. Це унікальний захід, на якому збираються політики, науковці, підприємці та громадяни, щоб обговорити сучасні тенденції та сформувати спільну політику у галузі досліджень та інновацій з ЄС та за його межами.

Українським науковцям надається можливість поспілкуватися з потенційними партнерами. Вони мають змогу отримати більше інформації щодо запуску нової програми «Горизонт Європа» та обговорити різні підходи для реалізації політики Європейського дослідницького та інноваційного простору.
Цьогорічна програма заходу має два напрями: конференція з питань політики та виставка «Наука чудова!».

Напрям «Конференція з питань політики» включає 10 найбільш актуальних тем в галузі досліджень та інновацій. Зокрема він охоплює Горизонт Європа, Європейський зелений курс, Європейська Інноваційна Рада, Місії ЄС та інші. Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням.

На виставці «Наука чудова!» відбудеться презентація кращих практик та проектів країн-учасників Європейського дослідницького та інноваційного простору, які мають бути зосереджені на проблемах, пов’язаних з функціонуванням найпотужніших інституцій ЄС у сфері науки та інновацій. Ознайомитись з інформацією більш детально можна за посиланням.

Проведення заходу відбудеться в онлайн-форматі. Для того, щоб взяти в ньому участь, яка є безкоштовною, слід зареєструватися до 18 вересня за посиланням.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача