UA Рус

Виробництво тримачів для захисних екранів у запорізькій Школі робототехніки

26 червня 2020 695 Друк
Виробництво тримачів для захисних екранів у запорізькій Школі робототехніки

У запорізькій Школі робототехніки стартувало виробництво тримачів для захисних екранів для лікарів, які друкуються на 3D принтері. Таким чином, учні вирішили через сучасні технології допомогти медикам.

Керівники Школи на підставі математичного аналізу зробили висновок, що друкувати кріплення для захисних екранів є більш ефективним і швидким способом у порівнянні зі збором коштів для закупівлі одноразових масок. Крім того, захисні екрани мають вищий рівень захисту. До того ж вони є багаторазовими.

На 3D-принтері відбувається друк тримачів для захисних екранів. Після чого вони піддаються шліфуванню та дезінфекції. Завершальним етапом є кріплення спеціальної резинки і додання екрану. Кожен виріб запаковується і надсилається у складі партії до 20 штук до одного медичного закладу.

Друк тримачів здійснюється на п’яти принтерах. В день учні можуть надрукувати до 100 штук. До цього моменту школа поставляла захисні екрани лише до лікарень Запорізької області. Але керівництво виступило з ініціативою розширення географії збуту. Для цього необхідно залучення додаткового фінансування. Перші кошти були зібрані власними силами за участю місцевих громад та лікарів. Значну підтримку Школа отримала від Zagoriy Foundation, що стало важливим кроком до розвитку культури благодійності в країні.

Після завершення карантину Школа планує розширювати та вдосконалювати отриманий корисний досвід у створені реальних речей власноруч, користуючись доступним ресурсом, і не чекаючи на допомогу ззовні. Одночасно 3D-моделювання відповідає таким сучасним трендам, як сталий розвиток, благодійність, вміння застосовувати отриманні знання в повсякденному житті.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача