UA Рус

ЗНО з фізики завершено: розрахунок результату іспиту

ЗНО з фізики завершено: розрахунок результату іспиту

Сьогодні відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з фізики.

У склад сертифікаційної роботи увійшло 38 завдань різної форми, у яких необхідно визначити правильний варіант, встановити відповідність і розв’язати задачі. На виконання тесту було відведено 180 хвилин. Максимальна кількість балів, яку може отримати кожен учень, складає 64 бали.

Для переведення результату ЗНО у рейтинговий бал буде застосована спеціальна Таблиця зі шкалою від 100 до 200 балів. Вона буде оприлюднена УЦОЯО після закінчення перевірки всіх робіт учасників тестування та встановлення порогового балу «склав/не склав», але не пізніше 17 липня 2020 року.

За вибором випускника результати ЗНО з фізики можуть бути зараховані як державна підсумкова атестація з даного предмету. Для цього отриманий тестовий бал буде переведений з використанням спеціальної Таблиці в оцінку за шкалою 1-12 балів. Вона також буде оприлюднена не раніше 17 липня 2020 року.

Учасники іспиту, що не взяли участь у ЗНО з фізики з поважних причин, можуть подати до 8 липня до регіонального центру оцінювання якості освіти відповідну заяву про участь у додатковій сесії, яка має відбутись з 23 липня по 11 серпня.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача