UA Рус

З 1 по 22 серпня триватиме вступна кампанія до ЗВО

26 червня 2020 1134 Друк
З 1 по 22 серпня триватиме вступна кампанія до ЗВО

Вступна кампанія у виші триватиме з 1 по 22 серпня, абітурієнти зможуть подавати електронні заяви без свідоцтва про освіту , але за записом про його замовлення в системі ЄДЕБО.

Про це на брифінгу за підсумками засідання уряду сказала заступник міністра освіти та науки Любомира Мандзій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Вступна кампанія до закладів вищої освіти розпочнеться з 1 серпня. Електронні заяви на вступ до університетів можна буде подавати до 22 серпня. Вступники будуть мати час подати всі документи до закладів вищої освіти. Якщо вступник не отримає свідоцтво про повну загальну середню освіту до 22 серпня, він зможе подати електронну заяву в кабінеті вступника без самого свідоцтва , але за записом про його замовлення в системі ЄДЕБО. Оригінали свідоцтва про повну загальну середню освіту можна подавати на початку навчання “, - сказала Мандзій.

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів визначив дати завершення навчального року для школярів не пізніше 1 липня, для випускників шкіл — не пізніше 31 серпня, для учнів закладів профосвіти — не пізніше 31 липня 2020 року.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача