UA Рус

Як рання готовність до дитсадка впливає на подальшу успішність дитини в школі?

14 грудня 2020 599 Друк
Як рання готовність до дитсадка впливає на подальшу успішність дитини в школі?

Канадські вчені провели дослідження щодо впливу адаптації у дитячому садку на подальшу успішність дитини в школі, стан здоров’я та спосіб життя.

До дослідження були залучені 966 дітей віком від 5 до 17 років. Вчені проводили аналіз академічних оцінок, соціалізації в школі, ступеню чутливості, відповідальності, фізичної активності, емоційного стану дитини під час перебування у закладах дошкільної освіти та навчання у школах.

За результатами дослідження фахівці зробили висновок, що розвинені діти з широким словниковим запасом проявляють меншу тривожну чутливість. Діти з високими математичними навичками будуть краще навчатися в школі.

Підпишіться на email розсилку!

 Діти, які добре адаптувались у дитячому садку більш мотивовані до навчання, легко прилаштовуються до нових умов, знайомляться та взаємодіють з іншими дітьми та дорослими. Вони мають кращу фізичну форму та більш урівноважений емоційний стан. Такі діти більш активні, відкриті та цілеспрямовані. До того ж зайнятість у дитсадку тісно пов’язана з вагою дитини. Результати дослідження показали, що такі діти менш схильні до набору надмірної ваги у підлітковому віці. Серед них спостерігається низький рівень вживання психотропних речовин.

Вчені наголошують, що діти, які адаптовані до дитячого садка, біль соціалізовані, пристосовані до життя, цілеспрямовані та мотивовані, що сприятиме надалі скороченню безробіття в суспільстві, знизить випадки зловживання психотропних речовин серед молоді та мінімізує злочинну поведінку.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача