UA Рус

Вступна кампанія для вступників із тимчасово окупованих територій та особливо небезпечних територій України триває

13 вересня 2022 796 Друк
Вступна кампанія для вступників із тимчасово окупованих територій та особливо небезпечних територій України триває

У Міністерстві освіті і науки наголошують, що вступна кампанія для вступників із тимчасово окупованих територій та особливо небезпечних територій України триває, про що зазначено у відповідному листі від 13 вересня 2022 року, направленому  керівникам закладів фахової передвищої та вищої освіти.

Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти в 2022 році завершальний етап надання рекомендацій до зарахування за квотою-2 для вступників для здобуття ступеня молодшого бакалавра, бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань) на основі повної загальної середньої освіти та на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра відбувається не пізніше 12:00 29 вересня 2022 року.

Підпишіться на email розсилку!

У МОН наголошують, що приймання заяв, проведення вступних випробувань (зокрема індивідуальних усних співбесід та творчих конкурсів) для вступників зазначеної категорії може проводитись упродовж всієї вступної кампанії в терміни, погоджені між закладами освіти та вступниками, в межах граничних строків, визначених Порядком прийому.

Закладам освіти надано технічну можливість створити відповідні небюджетні конкурсні пропозиції (з встановленням ознаки «Особливий вступ», які не потребуватимуть додаткового погодження Міністерством (позначка «Потребує погодження державним замовником» не виникатиме).

Реалізація завершального етапу здійснюється шляхом переведення на вакантні місця державного, регіонального замовлення осіб, які зараховані на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб. Переведення цієї категорії вступників відбувається не пізніше 15:00 30 вересня.

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача