UA Рус

Визначено порогові бали «склав/не склав» для ЗНО з фізики та математики

Визначено порогові бали «склав/не склав» для ЗНО з фізики та математики

Експертною комісією Українського центру оцінювання якості освіти ухвалено рішення щодо визначення порогових балів «склав/не склав» для зовнішнього незалежного оцінювання з фізики та математики.

Пороговий бал з математики складає 9, а з фізики – 12. В результаті, поріг з першого предмету подолали 87,3% осіб від загальної кількості учасників, з другого92,3%.

Сьогодні, 17 липня 2020 року на сторінках учасників ЗНО мають з’явитися результати іспиту за шкалою 100-200 балів, і за 12-бальною шкалою в разі їх зарахування як оцінки за ДПА.

Для встановлення порогу «склав/не склав» для ЗНО з біології, історії України, української мови та літератури, іноземних мов, засідання експертною комісії відбудеться 23 липня, з хімії та географії – 28 липня.

Довідка

Поріг «склав/не склав» визначає мінімальну кількість тестових балів, яку має отримати учасник іспиту для перерахунку оцінки за шкалою 100-200 балів, що дозволить взяти участь у конкурсному відборі до ВНЗ.
Основна сесія ЗНО 2020 закінчується сьогодні, 17 липня, після складання іспиту з хімії. Додаткова сесія розпочнеться з 24 липня і буде тривати до 10 серпня.   ав» для ЗНО з фізики та математики

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача