UA Рус

Вчитель біології з Харкова підготував 4 відмінників, які склали ЗНО на 200 балів

Вчитель біології з Харкова підготував 4 відмінників, які склали ЗНО на 200 балів

Фото: Суспільне

Андрій Самойлов, вчитель біології харківської гімназії №47, підготував чотирьох випускників, які склали ЗНО на 200 балів.

Про це пише Суспільне.

Вчитель працює в школі останні десять років, до цього викладав у виші.

Пан Самойлов каже, що учні отримали максимальний бал завдяки підготовці. У випускників було по 5 уроків біології на тиждень та три факультативи, оскільки біологія — це профільний предмет.

"Якщо ти навчався і потім вже готуєшся, то це легко, а якщо ти просто нічого не знаєш, це важко — там дуже багато: незрозумілі слова, незрозумілі картинки, незрозумілі об'єкти. У нас в гімназії багато практичних робіт з мікроскопами, препаратами, з хімічними реактивами. Розтин риби робимо, розтин раків робимо", — розповідає вчитель.

З 15 учнів, які складали тест, ніхто не набрав менш як 180 балів. Їм вистачило уроків та факультативів, запевняють колишні школярі та вчителі.

Як проходять уроки біології?

Пан Андрій не проти використовувати на уроках телефони.

"Буває там, проектор не захотів працювати, перегрілася лампа, то кажу: діти знайшли на телефонах такий-то об'єкт, всі подивилися, використовуємо інтернет", — говорить педагог.

Також учні роблять розтини риби, раків, червів. “Є усі можливості в школі, просто відвідуючи заняття, займатися біологією і складати ЗНО на 200 балів” — повідомив учитель.

Допомагав у навчанні і скелет Вася. Як сказав про нього один із відмінників Ян Копернак: "Це мій друг, він мене надихав".

Які плани у відмінників на майбутнє?

Підпишіться на email розсилку!

Усі четверо відмінників розпочинають підготовку до вступу у виші, остаточний вибір зробили не всі. У планах: наука, медицина та біотехнології.

"Це також і генна інженерія... Було б цікаво в цій галузі себе якось побачити", — розповіла випускниця Євгенія Барбоскіна.

Сам вчитель каже, що готуватиме дітей до ЗНО і надалі. Пан Самойлов хоче, щоб усі складали тестування на максимальний бал.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача