UA Рус

В Україну приходить європейський аналог Coursera

В Україну приходить європейський аналог Coursera

«Університет без кордонів» оголошує набір слухачів: європейська освіта доступна в онлайн-форматі

Європейський гуманітарний університет оголошує перший набір слухачів для проходження онлайн-навчання в «Університеті без кордонів». Програма проєкту «Університет без кордонів» пропонує сучасні дисципліни в галузі політики, міжнародного та європейського права (зокрема, курси для юристів, які вже практикують), медіа та комунікації, гендерних досліджень та ін. Заняття в «Університеті без кордонів» проводяться в онлайн-форматі на платформі дистанційного навчання Європейського гуманітарного університету та передбачають активну взаємодію з викладачами та одногрупниками.

В рамках проєкту «Університет без кордонів» був оновлений і адаптований для онлайн-навчання ряд популярних предметів з програми Європейського гуманітарного університету. Всі дисципліни розроблені професорсько-викладацьким складом ЄГУ та цілком відповідають вимогам загальноєвропейської системи обліку навчальної роботи студентів при освоєнні освітніх програм (ECTS).

Набір на курси осіннього семестру вже стартував на сайті uwb.education, а заняття почнуться в жовтні. Кожен курс розрахований на навчання протягом одного семестру, але кількість курсів, які можна вибрати, не обмежена. Всі заняття проводяться авторами-розробниками курсів.

Після успішного проходження курсу студенти зможуть отримати відповідний сертифікат. Крім того, для тих, хто виявить бажання продовжити освіту в ЄГУ або інших європейських університетах, успішні заняття в «Університеті без кордонів» можуть бути зараховані як курси за вибором під час навчання за обраною спеціальністю.

«Університет без кордонів» – оптимальний формат для тих, хто:

  • хоче, але поки не наважується або не має можливості навчатися за кордоном,
  • прагне отримати новий досвід і знання або хоче розширити свої компетенції за низкою актуальних дисциплін.

Онлайн-навчання особливо актуальне в ситуації COVID-локдауна та закриття кордонів між державами.

 

Про проєкт «Університет без кордонів»:

Проєкт «Університет без кордонів» реалізується Європейським гуманітарним університетом у рамках програми Emerging Donors Challenge. Його мета – розвиток здатності суспільства протистояти сучасним викликам, а також підвищення рівня політичної, правової та медійної грамотності через освіту з акцентом на передові методи навчання та розвиток критичного мислення. Проєкт «Університет без кордонів» надає слухачам шанс приміряти на себе цікаву професію, розширити свої професійні компетенції та отримати знання європейського рівня завдяки можливостям сучасних цифрових технологій.

Про університет:

Європейський гуманітарний університет – це міжнародний університет, метою якого є зміцнення громадянського суспільства за допомогою гуманітарних, соціальних наук і мистецтв. Університет розташований у Вільнюсі та орієнтований на студентів з України, Білорусі, Казахстану, Росії та інших країн, яким пропонується міжнародний досвід і висока якість навчання.

ЄГУ здійснює свою діяльність у рамках європейської інтелектуальної традиції та керується принципами ліберальної освіти. Навчання в ЄГУ здійснюється за моделлю вільних наук і мистецтв (англ. Liberal arts), що дозволяє максимально розкрити креативний і академічний потенціал студентів, а також сформувати навички критичного мислення та активної громадянської позиції.

 

Для отримання додаткової інформації звертайтеся до менеджера проєкту University Without Borders Інеси Столпер

E-mail: inesa.stolper@ehu.lt

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача