UA Рус

Українських школярів навчатимуть рятувати життя

04 березня 2021 468 Друк
Українських школярів навчатимуть рятувати життя

2 березня в Україні відбулася презентація навчальної програми» «Супергероїв FASТ», мета якої покладена у навчанні дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та звертатися за невідкладною медичною допомогою.

За допомогою кумедних супергероїв дідусів та бабусь діти оволодіють необхідними знаннями, які допоможуть їм стати героями та врятувати життя.

Освітня програма «Супергерої FAST» - інтерактивна навчальна програма, яка проводиться у понад 20 країнах світу для дітей 5 – 9 років,  За допомогою цікавих ігор, конкурсів, поробок та мультфільмів персонажі-супергерої будуть навчати дітей розпізнавати перші ознаки інсульту та викликати невідкладну медичну допомогу. Програма розроблена Факультетом освітньої та соціальної політики Університету Македонії (Греція) за підтримки Ініціативи Angels та схвалена Всесвітньою організацією інсульту.

Програма схвалена Всесвітньою організацією інсульту. В Україні ініціатива реалізується за підтримки Міністерства освіти та науки України.

Підпишіться на email розсилку!

Приєднатися до проєкту можна за посиланням.

Як наголосив державний експерт МОН Віктор Сальков, відповідно до концепції НУШ, дітей слід навчати життєво необхідним навичкам та компетенціям у природний спосіб: в ігровій формі через співпрацю та спілкування. Освітня програма «Супергерої FAST» є саме тим гарним прикладом компетентнісного підходу до навчання та надає дітям важливі знання про основи здоров'я.

 

 

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача