UA Рус

Українські ЗВО на міжнародній конференції KYIV TECH HUB

Українські ЗВО на міжнародній конференції KYIV TECH HUB

Передові стартапи українських вишів долучилися до міжнародної конференції KYIV TECH HUB, яка є одним з ефективних майданчиків для пошуку іноземних інвесторів. Вона відбулася 3 жовтня 2019 року, в Києві за польсько-української ініціативи Startup Bridge.

“Цей майданчик було створено, зокрема, для посилення співпраці між Україною та Польщею. Тут молоді й талановиті інноватори можуть проявити себе та отримати можливості для розвитку своїх ідей”, - зазначив під час відкриття конференції перший заступник Міністра освіти і науки України Юрій Полюхович.

Так, учасники мали змогу представити свої проєкти польським венчурним фондам, а також приватним й державним організаціям, відповідальним за грантове фінансування.

Участь у KYIV TECH HUB серед інших взяли цьогорічні фіналісти Всеукраїнського фестивалю інновацій. Так, команда бізнес-інноваційного центру Львівської політехніки представила свій проєкт Plerdy – багатофункціональне рішення для поліпшення конверсії на сайтах. Перевагою розробки є великий набір інструментів, який дозволяє в онлайнрежимі змінювати сайт.

Інші фіналісти – команда Чорноморського національного університету імені Петра Могили – демонстрували додаток HomeMappy. Він допоможе людям з вадами зору або інвалідністю легше знаходити потрібні речі в приміщеннях. Використовуючи камеру на пристрої, цей додаток розпізнає предмети та через голосовий супровід орієнтує власника в просторі.

Переглянути трансляцію можна на Фейсбук-сторінці організаторів.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача