UA Рус

У школах Кривого Року запрацювала система електронного контролю

22 лютого 2021 390 Друк
У школах Кривого Року запрацювала система електронного контролю

У закладах загальної середньої освіти Кривого Року встановили спеціальні пристрої-валідатори на вході до будівлі, які сканують картки учнів, в момент їхнього приходу до школи та виходу з неї. Дані щодо перебування дітей у закладі освіти надходять до батьків у застосунок Телеграм у вигляді безкоштовного повідомлення.

Така електронна система контролю дозволяю батькам володіти інформацією, коли дитина потрапила до школи, й коли покинула будівлю закладу. Дорослі позитивно оцінили таку новацію, однак їх хвилює питання, чи може бути картка дитини використана іншою особою. В управлінні освіти запевняють, що таких факт неможливий. Якщо дитина загубить картку, її можна продублювати й надалі використовувати.

Наразі система електронного контролю запрацювала у 145 закладах освіти. В інших школах триває процес запуску та реєстрації батьків у додатку. Міський департамент освіти працює над створенням інших програм контролю. У планах відомства створити можливість отримання закладом освіти звіту щодо перебування учнів в школі.

Підпишіться на email розсилку!

Надалі дитячу картку криворіжця планують використовувати у шкільних їдальнях. Вона буде слугувати для безготівкового розрахунку. Тобто батьки зможуть поповнювати картку, кошти з якої будуть використовуватися лише у їдальнях закладу освіти.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача