UA Рус

У ДНУ провели “День Кар’єри ЄС”

У ДНУ провели “День Кар’єри ЄС”

У Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара організували “День кар’єри ЄС”, до якого долучилися понад 500 учасників - студентів та викладачів вишу. Їм розповіли про навчання, можливості для стажування або практики за кордоном.

Спікерами заходу стали представники понад 40 підприємств і бізнес-компаній. На окремих локаціях вони розказали про організації, які представляють, відкриті вакансії, особливості роботи та вимоги до фахівців-початківців. Представники роботодавців, які опікуються підбором персоналу, пояснили правила написання резюме та надали поради щодо проходження співбесід.

Учасники також могли дізнатися про тенденції у сфері працевлаштування, можливості кар’єрного розвитку в умовах євроінтеграції України тощо.

Додатково для слухачів провели тренінги та панельну дискусію “Найкращі професії майбутнього: чому важливо інвестувати час зараз”. Під час заходу кожен охочий мав можливість поставити запитання представникам місцевої влади, Представництва ЄС в Україні та підприємцям регіону.

Захід відбувся в межах проекту “Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні”.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача