UA Рус

STEMCamp for educators у ХПІ

STEMCamp for educators у ХПІ

У Харківському політехнічному університеті для вчителів та старшокласників проводять STEMCamp for educators — школу природничих наук з низкою тренінгів. Вона триває впродовж п’яти днів та завершиться у п'ятницю, 1 листопада 2019 року.

До навчання у школі долучилися педагоги та учнів з 6 українських регіонів — Харківщини, Луганщини, Миколаївщини, Дніпропетровщини, Донеччини та Одещини. Разом вони представляють 18 команд, які вивчають 4 напрями — фізику, хімію, математику та інформатику.

“Важливо, щоб викладачі після завершення STEMCamp провели відкритий урок у своїх школах. Адже це одна з можливостей поділитися тими знаннями і методиками, які ви отримаєте тут, на проєкті. Ми сподіваємося, що, окрім цього, ви допоможете нам у розвитку ідей STEM-освіти, викладатимитеме предмети напряму сучасно та інтерактивно, аби зацікавити учнів”, — зазначив ректор ХПІ Євген Сокол.

Під час проєкту учасники проходять тренінги, лекції, семінари, лабораторні практикуми, майстер-класи, вчаться новим методикам проєктної роботи Hands on science. Крім того, за цей час вони мають напрацювати власний проєкт і представити його.


Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача