UA Рус

Стажування в Польщі для викладачів ЗВО

Стажування в Польщі для викладачів ЗВО

Компанія ELPD (Європейська ліга професійного розвитку) запрошує викладачів закладів вищої освіти взяти участь у насиченій оновленій програмі міжнародного навчання. Стажування для освітян відбуватиметься на базі провідних університетів Польщі.

Регулярний якісний розвиток кожного окремого викладача та підвищення його рівня кваліфікації – основна мета освітніх заходів. Ринок послуг конкурентоспроможний та здатний запропонувати великий вибір технік та освітніх програм. Нові вимоги до організації курсів гарантують високі результати навчання.

Мета організованих курсів — підвищення кваліфікації викладачів різних рівнів професійності та досвіду.

Міністерство освіти і науки наголошує, що якісне підвищення кваліфікації працівників освіти всіх рівнів — основа успіху освітньої реформи. Сучасний світ розвивається стрімко, в ногу з часом крокують і освітні технології. Стажування з ELPD проходять із залученням інноваційних унікальних технік викладання та згідно з запитом споживачів-викладачів, розвивають академічну мобільність та стають основою для формування нових наукових звершень.

Фахові стажування для викладачів 2020, організовані Європейською лігою професійного розвитку максимально забезпечують потреби розвитку професійних компетенцій викладачів і сучасного освітнього простору в цілому.

Стажування на курсах за кордоном — це краща профілактика професійного вигорання. Також це можливість отримати вчений ступінь, адже закордонне науково-педагогічне стажування — одна з вимог для їх присвоєння.

Під час навчання викладачі вишів зможуть отримати ряд професійних переваг, а саме:

  • отримати нові знання згідно нових стандартів якості освіти;

  • засвоїти новітні технології викладання та застосувати їх в роботі;

  • обмінятися знаннями з колегами та розширити власну мережу контактів.

Компанія запрошує приєднатися до участі в наукових програмах викладачів і вчителів ЗОШ різного рівня профпідготовки. Підвищуйте професіоналізм, збагачуйтесь знаннями разом з ELPD! Також є можливість підібрати стажування за індивідуальною програмою відповідно з особистими потребами і вашим рівнем.

Реєстрація на проекти вже відкрита:

  • Науково-педагогічне стажування «Нові та інноваційні методи навчання. Система вищої освіти в Європі» у Кракові Uniwersytet Ekonomiczny w Krakowie. Дати 09 березня - 03 квітня 2020 року (підходить для всіх спеціальностей);

  • Профільне стажування для викладачів медичних навчальних закладів вищої освіти Тема: «Нові та інноваційні методи навчання в медицині»: Люблін ( Польща) Uniwersytet Medyczny w Lublinie. Дати: 24 лютого 2020 року – 17 березня 2020 року;
  • Профільне стажування для вчителів, вчителі загальноосвітніх шкіл, вчителі початкових класів, директори загальноосвітніх шкіл та їх заступники, спеціалісти з методичних послуг. Варшава (Польща) Uniwersytet Collegium Civitas,  Fundacja szkola z klasa. Дати: 30 березня – 17 квітня  2020 року;
  • Науково-педагогічне стажування для викладачів навчальних закладів вищої освіти України Тема: «Інтернаціоналізація вищої освіти. Організація навчального процесу та інноваційні методи навчання у вищих навчальних закладах Польщі» Варшава (Польша), Collegium Civitas. Дати: 17 червня по 10 липня 2020 року (підходить для всіх спеціальностей).

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача