UA Рус

Розпочалося обговорення електронних версій навчальних підручників для учнів 4 і 8 класів

Розпочалося обговорення електронних версій навчальних підручників для учнів 4 і 8 класів

24 вересня 2020 року розпочався конкурсний відбір підручників для закладів загальної середньої освіти і педагогів. Протягом другого етапу заходу педагогічні працівники матимуть можливість ознайомитись з фрагментами навчальних підручників, переглянути експертні висновки до них та надати зауваження щодо змісту та дизайну літератури.

Лист з відповідною пропозицією був направлений МОН до департаментів освіти і науки обласних та Київської міської державних адміністрацій, закладів післядипломної педагогічної освіти, закладів загальної середньої освіти та громадських організацій.

В листі зазначається, що МОН започатковує обговорення електронних версій навчальної літератури для 4 та 8 класів  з метою підвищення якості шкільної освіти. В обговоренні можуть взяти участь педагогічні працівники, батьки учнів, представники громадських організацій та всі охочу, кому не байдужа якість шкільної освіти.

Підпишіться на email розсилку!

Всі зауваження та пропозиції щодо змістового наповнення, сучасності, дизайнерського оформлення, відповідності літератури віковим особливостям та запитам учнів можна надавати на електронну адресу lib.imzo.gov.ua в терміни з 18 січня до 9 лютого 2021 року щодо підручників для 4 класу, та з 22 лютого до 17 березня 2021 року щодо літератури для 8 класу.

 Результати обговорень будуть надані авторам підручників та видавництвам для подальшого доопрацювання.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача