UA Рус

Реформування ІТ-освіти: при Мінцифрах створено робочу групу

10 червня 2021 618 Друк
Реформування ІТ-освіти: при Мінцифрах створено робочу групу

Міністерство освіти і науки та Міністерство цифрової трансформації розпочинають процес реформування ІТ-освіти. З метою напрацювання пропозицій щодо модернізації системи підготовки ІТ-фахівців та розробки необхідних проєктів нормативно-правових актів при Мінцифрах створено робочу групу, до складу якої увійшли представники МОН, Мінцифри, Офісу Президента, Верховної Ради, бізнес-асоціацій та ІТ-об’єднань, кластерів та громадських організацій зі всієї України. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

«Сьогодні ІТ-освіта – необхідна складова розвитку фахівця будь-якої сфери діяльності. Адже це не тільки здобуті на певному етапі навчання навички, а ще й відповідний досвід», - зауважив очільник МОН.

Він зазначив, що важливе значення при вдосконалені університетами освітніх програм має партнерства держави та IT-сектору, що сприятиме оволодінню студентами необхідних знань та навичок, яких потребує сучасний ринок праці.

Підпишіться на email розсилку!
Пропозиції щодо реформування ІТ-освіти можна надсилати на електронну пошту: it_osvita@thedigital.gov.ua  до 23 червня 2021 року. Всі охочі мають можливість пройти опитування, результати якого будуть використані при розробці дорожньої карти реформи.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача