UA Рус

Пробне ЗНО у Миколаївській області переноситься

Пробне ЗНО у Миколаївській області переноситься

Український центр оцінювання якості освіти повідомляє, що в зв`язку з припиненням руху громадського транспорту в Миколаївській області, пробне ЗНО відтерміновується.

Таким чином пробне ЗНО відбудеться 24 квітня.

Нагадаємо, що 24 квітня також пройде пробне тестування у Чернігівській області та місті Києві.

В інших регіонах пробне ЗНО відбудеться 10 квітня.

УЦОЯО наголошує, що учасники, які проходитимуть оцінювання 10 квітня, зможуть занести свої відповіді на завдання всіх тестів пробного ЗНО до цього сервісу 10–14 квітня, тобто відповідно до попередніх планів.

Учасники з м. Київ, Миколаївської та Чернігівської областей, для яких тестування буде перенесено на 24 квітня, зможуть занести свої відповіді на тест, на який вони були зареєстровані, з 24 до 28 квітня (після проходження оцінювання). Щоб уможливити якнайповніше ознайомлення цих учасників із іншими тестами пробного ЗНО з 10 до 28 квітня в кабінетах цих учасників пробного ЗНО буде розміщено «бонусні тести» (тести пробного ЗНО, на які учасник не був зареєстрований), які можна буде пройти вдома і внести результати їхнього виконання у спеціальний сервіс з 10 до 28 квітня.  Наприклад, якщо учасник з м. Києва зареєструвався для проходження тесту з математики, він пройде пробне ЗНО з цього навчального предмета 24 квітня й занесе свої відповіді на завдання цього тесту в період з 24 до 28 квітня, але він зможе уже 10 квітня ознайомитися із завданнями тестів з української мови, хімії, біології тощо і з 10 до 28 квітня внести свої відповіді з цих навчальних предметів до сервісу визначення результатів.

Підпишіться на email розсилку!

Результати пробного ЗНО (за шкалами 1‒12 балів, 100‒200 балів) буде розміщено в особистих кабінетах усіх учасників оцінювання до 30 квітня.

Відеокоментарі до завдань тестів будуть доступні уже 11 квітня. Проте УЦОЯО просить тих учасників, які проходитимуть оцінювання пізніше, до 24 квітня утриматися від ознайомлення із матеріалами тестів, на які вони були зареєстровані. Це важливо, щоб отримати максимальний ефект від проходження тестування в аудиторії і якнайкраще зрозуміти, на що очікувати під час основної сесії ЗНО.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача