UA Рус

Понад 93 тисячі потенційних магістрів складатимуть ЄВІ

08 червня 2023 403 Друк
Понад 93 тисячі потенційних магістрів складатимуть ЄВІ

Наразі завершено  реєстрацію вступників, які планують складати єдиний вступний іспит (ЄВІ) та проходити єдине фахове вступне випробування (ЄФВВ) під час основної сесії. За інформацією УЦОЯО для участі у випробувані зареєструвалося понад 93 тисячі потенційних магістрів, з яких  91 093 особи складатимуть іспит в Україні, 2282 - за кордоном.

В УЦОЯО нагадали, що для вступу на спеціальності "Соціальні та поведінкові науки", "Управління та адміністрування", "Право", "Публічне управління та адміністрування" та "Міжнародні відносини" потрібно скласти ще один іспит – ЄФВВ.

Найбільша кількість учасників буде складати предметний тест з "Управління та адміністрування" – 13651 особа. На фахове випробування з «Право та міжнародне право» зареєстровано 11 390 учасників. Найменше вступників буде складати іспит з "Політології та міжнародних відносин".
Для кожного зареєстрованого учасника вступних випробувань на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника вступних випробувань до магістратури», доступ до якої здійснюється за номером екзаменаційного листка та РIN-кодом, зазначеним у ньому.

Підпишіться на email розсилку!

Заповнюючи заяву-анкету з інформацією, необхідною для оформлення екзаменаційного листка, потенційні магістри вказували населений пункт, у якому бажали пройти ЄФВВ та/або ЄВІ.  Тож з 18 червня  зареєстровані учасники матимуть змогу завантажити з «Кабінету вступника»  запрошення-перепустку, у якій зазначено місцерозташування пункту тестування, дату й час початку тестування.

В УЦОЯО зауважують, що ті, хто не змогли зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації, матимуть змогу це зробити в додатковий період – 12–14 липня.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача