UA Рус

Останній дзвоник 2019: Дату та час святкування навчальні заклади вибирають самостійно

24 травня 2019 574 Друк
Останній дзвоник 2019: Дату та час святкування навчальні заклади вибирають самостійно

Школярі з усієї України з нетерпінням чекають дня, коли для них пролунає останній дзвоник – і ознаменує початок літніх канікул.

Дата проведення останнього дзвоника в українських школах відрізняється, але піти на літні канікули діти мають не пізніше 31 травня.

Тому останній дзвоник у 2019 році для перших класів продзвенів 20-21 травня. Другі-восьмі класи попрощаються зі школою 23-24 травня, а старшокласники – 24 або 31 травня. Проте форму, точну дату та час святкування навчальні заклади вибирають самостійно.

Тому в багатьох школах України вирішили не чекати кінця місяця і провести свято Останнього дзвоника 24 травня. А весь останній тиждень перед літом школярі зможуть відпочивати. Останній дзвінок у Києві вирішили організувати в п’ятницю, 31 травня.

Для більшості учнів – це завершення навчального року, що означає початок довгоочікуваних літніх канікул. Для випускників останній дзвоник в 2019 році – це день прощання зі школою, друзями і вчителями, вихід у доросле життя.

Для їх батьків – це час хвилювань і тривог про майбутнє своїх дочок і синів. А для вчителів останній дзвоник – це підбиття підсумків, перепочинок і законна літня відпустка, а потім – початок нового циклу в нескінченному і важливому навчальному процесі.

Вітаємо учнів, учителів, батьків зі святом останнього дзвоника!

Щиро дякуємо освітянам за професійність, доброту й терпіння у навчанні та вихованні учнів! А школярам бажаємо успішного складання ЗНО, вступних іспитів до вишів, теплого літа й гарного відпочинку! 

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача