UA Рус

Особливості ЗНО 2020 з іноземних мов

Особливості ЗНО 2020 з іноземних мов

Зовнішнє незалежне оцінювання з іноземних мов має відбутися 6 липня 2020 року (французька, німецька, іспанська) та 7 липня (англійська).

Тестування з іноземних мов має суттєву відмінність, що полягає у використанні аудіювання під час проведення іспиту. На офіційному сайті УЦОЯО розміщено інформаційний відеоролик, з якого можна дізнатись про особливості проведення тестування з іноземних мов.

Іспит з іноземної мови почнеться з відкриття аудиторного пакета, який містить матеріали тестування. Після того, як буде засвідчено його неушкодженість та укомплектованість, учасники іспиту прослухають короткий текст іноземною мовою, що дасть змогу пересвідчитись у якості відтворення аудіозапису.

У разі виникнення проблем з рівнем звуку, учень має змогу звернутися до інструктора з проханням зробити тихіше, або гучніше. Після налаштування звуку учасник засвідчує його якість власним підписом у відповідному аудиторному протоколі.

Потім старший інструктор роздає учасникам тестування спеціальні бланки відповідей з відповідним їх кодування. Учні перевіряють якість друку тестових матеріалів та ознайомлюються з інструкціями по роботі у зошиті.

Після проведення офіційної частини іспиту починається виконання сертифікаційної роботи. З цією метою інструктор вмикає аудіозапис, який усі учасники тестування мають уважно прослухати з дотриманням чітких інструкцій, що будуть надані.

Після завершення аудіювання учасники приступають до виконання другої частини іспиту. Загальний час проведення тестування становить 150 хвилин, впродовж якого виконуються завдання з аудіювання, читання, використання письма та мови.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача