UA Рус

Онлайн-сервіси: надійні помічники у створенні вправ та тестів під час онлайн-навчання

Онлайн-сервіси: надійні помічники у створенні вправ та тестів під час онлайн-навчання

При переході на дистанційний або змішаний формат навчання педагогом необхідно шукати корисні ресурси задля організації онлайнової взаємодії з учнями. Для подання нової інформації та закріплення результатів існує безліч інтерактивних вправ, тестів та методик, які можна знайти на онлайн-платформах.

Одним із найпопулярніших та найзручніших сервісів є Learningapps, на якому вчитель завдяки зручному інтерфейсу має змогу створювати навчальні ігри та інтерактивні вправи. Для цього на платформі запропоновано декілька шаблонів. Сервіс містить готові анкети різного типу, які зібрані в окремі категорії. Обравши необхідне завдання, його слід відкрити, скопіювати посилання та відправити учням.

Інший зручний та функціональний сервіс-конструктор OnlineTestPad дозволяє створювати навчальні матеріали різного типу. На платформі можна знайти готові завдання, зібрані у групи відповідно до певної категорії.

Підпишіться на email розсилку!

Для впровадження формувального оцінювання незамінним помічником виступає платформа Quizizz, на якій представлені готові моделі завдання. Вчитель також може самостійно створити тест, гру або опитувальник.

Для створення цікавих тестів з різних предметів допоможе онлайн- інструмент Quizlet, який також ефективно використовується для індивідуального навчання. Завдяки зручному інтерфейсу можна обрати тип навчання (тест, написання, заучування, картки, правопис, гравітація чи підбір) з наданого списку та завантажити для тестування відповідний матеріал.

Найпростішим цифровим інструментом для дистанційного навчання є платформа Rebus, на якій за лічені хвилини можна створити цікаві та корисні загадки, логічні ігри, ребуси та інші типи вправ. Також сервіс містить готові матеріали в бібліотеці у відкритому доступі.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача