UA Рус

Оголошено конкурсний відбір наукових проектів

10 листопада 2020 720 Друк
Оголошено конкурсний відбір наукових проектів

Стартував щорічний конкурсний відбір кращих наукових досліджень та експериментальних розробок за участі університетів та наукових організацій, які входять до сфери управління Міністерства освіти і науки. Впровадження та фінансування інновацій відповідно до бюджетної програми «Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ» планується з 2021 року.

Для участі в конкурсі приймаються наукові проекти, сумарна планова вартість яких буде меншої за 150% від обсягу видатків, що вивільняються у поточному році. Мінімальний річний обсяг фінансування дослідження або розробки складатиме 300 тис. грн, а максимальний – 1500 тис. грн. Перевага буде надаватися науковим роботам, спрямованим на підвищення обороноздатності і національної безпеки держави.

Перший етап конкурсного відбору буде проходити в єдиній інформаційній системі «Наука в університеті» до 25 листопада 2020 року. Наступним кроком передбачено опрацювання та затвердження результатів експертної перевірки наукових проектів, що відбуватиметься з 2 до 25 грудня під час засідань секцій за фаховими напрямками та на засіданні Наукової ради МОН. До 8 січня 2021 року будуть оголошені результати конкурсу.

Нагадуємо, що Уряд у 2021 році планує виділити близько 820 млн грн. на фінансування наукової та науково-технічної діяльності університетів та наукових установ.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача