UA Рус

Нововведення при вступі до закладів фахової передвищої освіти у 2021 році

15 грудня 2020 1508 Друк
Нововведення при вступі до закладів фахової передвищої освіти у 2021 році

В Міністерстві юстиції зареєстровані Умови прийому на навчання для здобуття фахової передвищої освіти у 2021 році під номером №1235/35518 від 11.12.2020. Документ найближчим часом набуде чинності, про що повідомляється на офіційному сайті Міністерства освіти і науки. 

Згідно з новими Умовами, вступна кампанія у 2021 до закладів фахової передвищої освіти повинна розпочатись 29 червня. Прийом заяв та документів триватиме до 13 липня 2021 року. 

Новим документом передбачено декілька нововведень, а саме вступники на основі повної загальної середньої освіти матимуть можливість перед подачею документів скласти вступні іспити, творчі конкурси, завдяки чому зможуть оцінити свої реальні шанси на вступ, а потім подавати заяву до обраного освітнього закладу.

Змінились умови вступу на основі освітньо-кваліфікаційного рівня робітника. Наразі, якщо вступник подає результати ЗНО, бал за відповідне вступне випробування підвищується на 25%. 

Окрім того, відповідно до нових Умов, передбачається продовження періоду проведення вступних іспитів для абітурієнтів на основі базової загальної середньої освіти, що надасть змогу закладам освіти краще підготуватись до вступної кампанії з організацією всіх протиепідемічних заходів. 

Підпишіться на email розсилку!

У 2021 році абітурієнти, які з поважних причин не змогли вчасно подати документи на вступ для здобуття фахової передвищої освіти, можуть додатково подати заявку на вступ до закладу освіти за контрактною формою.

Новими Умовами передбачена можливість навчатись в закладах  фахової передвищої освіти на контрактній основі протягом усього навчального року співробітникам підприємств, яких роботодавці можуть направити на навчання. 

Ознайомитись з новими Умовами можна за посиланням.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача