UA Рус

ЗНО 2020: на порозі тестування з української мови та літератури

29 червня 2020 14921 Друк
ЗНО 2020: на порозі тестування з української мови та літератури

30 червня, у вівторок, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури.

Для проходження іспиту зареєструвалися 369 562 учасники. Тестування буде проходити у 1522 пунктах, де створено 24 970 аудиторій.

Початок іспиту відбудеться об 11:00. З метою уникнення скупчення людей біля входу до пункту, допуск осіб, що будуть брати участь у тестуванні, розпочнеться о 9:50, і триватиме до 10:50. Як показав попередній іспит, цього часу вистачає для ідентифікації учасників та проведення температурного скринінгу.

Учасники, що прибудуть до пункту тестування пізніше 10:50, не будуть допущення до проведення іспиту.

Кожний учасник іспиту має попередньо самостійно роздрукувати запрошення-перепустку, що міститься на інформаційній сторінці учасника. У ньому зазначений час, коли особа має з’явитися до пункту тестування. Окрім перепустки учасник має при собі мати оригінал Сертифікату ЗНО, паспорт, серія та номер якого зазначенні у Сертифікаті.

Якщо учасник не має змогу надати оригінали необхідних документів, він не буде допущений до пункту проведення ЗНО. Копії цих документів, або електрона версія ID-картки у мобільному додатку «Дія» не приймаються.

Кожному учаснику тестування рекомендовано при собі мати індивідуальні засоби захисту, 2-3 ручки з чорнилом чорного кольору та пляшку з питною водою. Під час проходження іспиту забороняється користування засобами зв’язку, пристроями зчитування, оброблення, збереження та відтворення інформації, додатковими рукописними і друкованими матеріалами.

Особи, які не зможуть пройти тестування в основній сесії ЗНО з поважних причин, мають право взяти участь в додатковій сесії. Для цього необхідно протягом 5 днів після проведення іспиту з певного предмета, з урахування дня його проведення, подати до регіонального центру оцінювання якості освіти відповідну заявку, зразок якої розміщений на офіційному сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.  

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача