UA Рус

Наживо: найбільша онлайн-зустріч вчителів в історії. Зараз відбувається 24-годинний захід з прямою трансляцією, який охопив всю планету

Наживо: найбільша онлайн-зустріч вчителів в історії. Зараз відбувається 24-годинний захід з прямою трансляцією, який охопив всю планету

У період кризи Всесвітній день Вчителя проходить під гаслом: «Вчителі: лідерство в період кризи, переосмислення майбутнього».

Нинішній рік складний для кожного, а особливо для освітян. Проте педагоги змогли знайти в собі сили і зробити все можливе і неможливе, аби допомогти дітям пройти цей нелегкий шлях.

Та багато з освітян змушені справлятись із великим завантаженням та стресом.

Для підтримки і об’єднання педагогів Інтернаціонал Освіти проводить найбільшу онлайн-зустріч вчителів в історії: 24-годинний захід з прямою трансляцією, який охопить всю планету.

Це онлайн-захід буде висвітлювати особливі пріоритети вчителів та їх профспілок в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні, Африці, арабських країнах, Європі, Латинській Америці, Північній Америці і в країнах Карибського басейну.

Захід розпочнеться вранці 5 жовтня в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні і завершиться через 24 години в Північній Америці і Карибському басейні.

Веб-сайт заходу www.5oct.org/ru, додатковий хештег #WorldTeachersDay.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача