UA Рус

На Запоріжжі провели науково-практичний семінар «Світ дитинства»

На Запоріжжі провели науково-практичний семінар «Світ дитинства»

86 фахівців з дошкільної освіти із 14 регіонів країни взяли участь у Всеукраїнському науково-практичному семінарі «Світ дитинства». Захід відбувся на базі кафедри дошкільної освіти Запорізького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

У заході взяли участь педагоги з Дніпропетровської, Житомирської, Запорізької, Кропивни́цької, Київської, Одеської, Полтавської, Сумської, Херсонської, Чернігівської, Черкаської, Чернівецької, Вінницької, Івано-Франківської  областей та міст Київ, Умань, Кривий Ріг, Одеса.

Актуальну інформацію щодо стану дошкільної освіти у своїх доповідях, тренінгах та майстер-класах презентували представники МОН України, Департаменту освіти і науки Запорізької ОДА, тренери The LEGO Foundation, науковці вишів області та науково-педагогічні працівники кафедри дошкільної освіти Запорізького ОІППО.

У межах семінару «Світ дитинства» також було організовано виставку-презентацію досвіду роботи переможців обласного фестивалю фахової майстерності «Світ дошкілля» (Методист року – 2019), а також  виїзна екскурсія  в «Етносело».

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача