UA Рус

МОН розробило Положення про Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»

МОН розробило Положення про Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine»

Міністерство освіти і науки пропонує для громадського обговорення проект наказу «Про затвердження Положення про Всеукраїнський конкурс професійної майстерності «WorldSkills Ukraine».

Проект наказу розроблено Міністерством освіти і науки України відповідно до підпункту 2 пункту 4 Положення про Міністерство освіти і науки України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 630, з метою популяризації робітничих професій, професійної орієнтації молоді, інтеграції професійної освіти до світового освітнього простору.

У Положенні визначено порядок організації та проведення Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkills Ukraine» з урахуванням стандартів WorldSkills International.

Проведення конкурсу сприятиме підвищенню престижності робітничих професій та розвитку професійних кваліфікацій працівників, впровадженню в освітній процес інноваційних технологій і високотехнологічного обладнання.

Зауваження та пропозиції до зазначеного проекту наказу приймаються до 27 травня 2019 року на електронну адресу: karbysheva@mon.gov.ua

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача