UA Рус

МОН буде співпрацювати з UNIT.City

МОН буде співпрацювати з UNIT.City

Учні, науковці та всі інші, хто вивчає інновації, отримають більше можливостей для розвитку стартапів та підприємництва в Україні. Для цього вони зможуть використовувати ресурси інноваційного парку UNIT.City. Відповідний меморандум підписала Міністерка освіти і науки Ганна Новосад із СЕО компанії Домініком Піоте та керуючим партнером Костянтином Євтушенко.

“Для нас дуже важливо розширювати коло партнерів, готових разом із нами робити реальні дії для розвитку інновацій та підприємництва серед молоді. Зараз, розпочавши роботу з UNIT.City, ми отримуємо ще одного партнера для співпраці. Зі свого боку ми допомагатимемо та сприятиме всім активностям, пов’язаним із освітньою сферою”, – зазначила Ганна Новосад.

Документ передбачає спільну організацію різних заходів. Вони мають підвищити обізнаність про сучасні інформаційні технології, підприємницьку культуру, стартап-екосистему тощо.

“Для UNIT.City дуже важливо підтримувати зв'язок з академічним середовищем і з Міністерством освіти і науки України, оскільки ми запроваджуємо новітні системи освіти, які тестуємо в рамках UNIT.City. Освіта, що базується на інноваціях та технологіях, є центром усього, що ми робимо. Сьогодні 37% нашої території віддано освітнім проєктам. Ми вже маємо досвід надання підтримки державному сектору. Саме тут розташований Український Стартап Фонд, що успішно реалізує державну політику у напрямі інновацій. Міністерство може розраховувати на нас як у межах нашої експертизи, так і в межах нашої постійної роботи на благо побудови нової української освіти”, - підкреслив Костянтин Євтушенко.

Партнери ділитимуться досвідом, як навчати школярів підприємництву, інноваційному мисленню та гнучким навичкам. Крім того, в межах співробітництва вони вдосконалюватимуть українське законодавство в цій сфері.

Серед інших напрямів співпраці – підтримка партнерства з міжнародними організаціями, що готові сприяти розвитку інноваційної діяльності та підприємництва в Україні.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача