UA Рус

Міжнародна конференція щодо забезпечення якості вищої освіти пройде 11-12 червня

11 червня 2019 336 Друк
Міжнародна конференція щодо забезпечення якості вищої освіти пройде 11-12 червня

11-12 червня 2019 року в Києві відбудеться міжнародна конференція «Розбудова системи забезпечення якості вищої освіти в Україні».

Під час заходу обговорюватимуть пріоритети національної освітньої політики у сфері забезпечення якості вищої освіти, кращі практики з забезпечення якості вищої освіти, використання можливостей інтернаціоналізації, вивчення та запровадження англійської мови у вищій освіті, проблеми розбудови та розвитку систем зовнішнього та внутрішнього забезпечення якості вищої освіти.

Конференція проходитиме на базі Київського національного торговельно-економічного університету (м. Київ, вул. Кіото, 19). На захід зареєструвалося понад 600 учасників з майже 200 закладів вищої освіти та освітніх організацій різних країн.

Переглянути програму:

Конференція організована Міністерством освіти і науки України, Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти, Інститутом вищої освіти Національної академії педагогічних наук України, Київським національним торговельно-економічним університетом за підтримки Спілки ректорів вищих навчальних закладів України, Національного Еразмус+ офісу в Україні та Британської Ради в Україні.

Джерело

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача