UA Рус

Міністр освіти : «Україна пишається юними олімпійцями»

Міністр освіти : «Україна пишається юними олімпійцями»

Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет повідомив, що МОН готує зміни до постанови Уряду, що визначає порядок призначення та виплати премій Президента України для переможців всеукраїнських і міжнародних учнівських олімпіад.

Очільник міністерства сказав: «Цьогоріч через пандемію коронавірусу Україна офіційно не формувала команди на міжнародні учнівські олімпіади у зв'язку з тим, що не відбувалися всеукраїнські етапи олімпіад. Але за ініціативою деяких викладачів були сформовані команди учнів, які брали участь у міжнародних олімпіадах і здобули призові місця».

Щодо школярів, які показали високі результати на міжнародних олімпіадах із фізики, інформатики та математики, то Сергій Шкарлет зазначив: «Україна пишається юними олімпійцями й високо цінує їхні здобутки на міжнародній освітній арені.

Підпишіться на email розсилку!

Зараз є очевидним, що підходи до відбору й формування команд серед українських школярів для участі в міжнародних олімпіадах потребують комплексних змін. А тому мною надано доручення фахівцям МОН щодо опрацювання цього питання».

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача