UA Рус

Microsoft і LinkedIn відкривають безкоштовний доступ до 350 нових курсів для українців

Microsoft і LinkedIn відкривають безкоштовний доступ до 350 нових курсів для українців

Microsoft і LinkedIn відкривають безкоштовний доступ до 350 нових курсів, 6 нових програм «Основи кар'єри» та 50 тис. навчальних стипендій LinkedIn Learning, пише speka.media

Автори програми планують, що до 2025 року Microsoft допоможе 10 мільйонам людей опанувати цифрові навички та нові професії. 

Запуск програми проходитиме в рамках глобальної ініціативи Global Skills Initiative. За два роки з моменту запуску Global Skills Initiative Microsoft в Україні понад 110 тис. людей долучилися до безкоштовного навчання.

Підпишіться на email розсилку!

Нові курси та подальша сертифікація будуть доступні вісьмома мовами: англійською, французькою, німецькою, іспанською, португальською, спрощеною китайською, японською та арабською.

«Сьогодні цифрові навички є ключовим фактором конкурентоспроможності на ринку праці. Після їх опанування через платформи Microsoft Learn і LinkedIn Learning, ми також допомагаємо людям у підтвердженні своїх знань через визнані у галузі сертифікати Microsoft. Ці сертифікати відіграють ключову роль у розвитку кар'єри». –  зазначив регіональний директор Microsoft в Україні Леонід Полупан. 

Усі курси доступні на LinkedIn за посиланням. Окрім того, курси доступні в Microsoft Community Training (MCT) та у форматі, зручному для завантаження на платформі Learning Management Systems (LMS) – для некомерційних партнерів.

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача