UA Рус

«Квіти для школи»: на Вінниччині учні та освітяни висаджували квіти перемоги

04 грудня 2022 1106 Друк
«Квіти для школи»: на Вінниччині учні та освітяни висаджували квіти перемоги

На Вінниччині освітяни доєдналися до всеукраїнського благодійного проекту «Квіти для школи» («Flowers4school») і разом з учнями висаджували квіти перемоги. Проект спрямований на озеленення українських шкіл квітами та проводиться за ініціативи асоціації квіткових виробників Нідерландів та України. У рамках проекту представники Іллінецьких ліцеїв №1 та №3 Іллінецької міської ради заповнили заявку на сайті і отримали велику кількість цибулькових квітів.

Про це повідомляє Іллінецька міська територіальна громада.

Підпишіться на email розсилку!

«Учні разом із працівниками ліцею виконали головну місію проекту - цибулинки, які розквітнуть наступної весни, висаджено на території навчальних закладів. Першими розквітнуть крокуси - у лютому, проліски - у березні, а з початку квітня подвір'я прикрашатимуть нарциси, тюльпани, гіацинти та мускарі», - йдеться у повідомленні.

Учні та працівники КЗ «Мізяківсько-Хутірський ліцей» також долучилися до благодійної акції та висадили 500 цибулин квітів - тюльпанів, нарцисів, гіацинтів та крокусів, які прибули з Нідерландів.

Учні Кордишівської гімназії Козятинської громади також взяли участь у проекті Flowers4School, що допомагає озеленювати заклади освіти. Учні висадили близько 500 цибулинок різних квітів: тюльпанів, і нарцисів, гіацинтів, крокусів.

Представники проекту «Flowers4school» запевняють, що висаджувати цибулини ще не запізно. Навпаки – саме кінець листопада і навіть грудень – хороший час для процесу висаджування, бо всі квіти повинні перезимувати в землі.

Фото Іллінецької громади

Опубліковано:
Освітній портал
Редакція сайту не є автором статті, тому всі його джерела належать автору самої статті
0.0
Актуальність і новизна:
Подача і оформлення матеріалу:


Вам також може сподобатись

Показати більше

Нещодавні матеріали бібліотекки

Показати більше

Підпишіться на email розсилку!

Отримуйте тільки свіжу і цікаву інформацію про новини освіти в Україні та за кордоном

Новина додадана до збережених

Перейти до кабінету
x
x
Статус користувача